Afbeelding

Marieke Wolse: ''Onze campers zijn komende zomer bijna altijd on route'

Door: Vera de Geus Algemeen

Nederland vult last minute haar vakantie anders in en daar komt heel vaak een camper bij kijken. Daarmee kun je alle kanten op en zit je niet met al dan niet gesloten grenzen. De campers van Marieke Wolse van Camperverhuur Wolse uit Sint Philipsland zijn de komende zomer dan ook bijna altijd on route en nog steeds stromen de aanvragen binnen.

Het familiebedrijf heeft al sinds 1931 een autogarage, maar sinds 2017 is daar de camperverhuur bij gekomen. Marieke: "Echt ontzettend leuk. Mensen zijn vrolijk als ze aankomen, want dan gaan ze lekker op vakantie. Bij terugkomst hebben ze volop avonturen beleefd en daar vertellen ze heel enthousiast over. Tussendoor krijg ik vaak nog een foto via Whatsapp. Leuk om zo betrokken te zijn. 

Volgens Marieke hebben mensen weer zin om eropuit te trekken en aan boekingen dan ook geen tekort. "In het begin van de corona-tijd was het rustig. Klanten durfden geen camper te boeken. Toen heb ik de pandemieclausule ingevoerd, waardoor mensen gegarandeerd hun geld terug zouden krijgen als de grenzen dicht zijn. Dat voelde voor mij ook beter, want ik wil geen geld verdienen op iets waar mensen niet van konden genieten. Die afspraak zorgde ervoor dat de verhuur weer ging lopen. Ik merk wel dat mensen nu korter weggaan hoor. Normaal gesproken zijn campers een week of drie achtereen verhuurd, maar nu is dat vaak een weekje. Wel gaan ze overal heen. Van Italië tot Denemarken. Qua schoonmaak treffen we geen extra maatregelen. De campers zijn altijd al steriel", besluit Marieke lachend.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief