Weerbericht Tholen: 'Veel zon en tropisch warm met 31 graden'
Foto: PIXABAY

Weerbericht Tholen: 'Veel zon en tropisch warm met 31 graden'

THOLEN - De zonnebrillen en strandlakens kunnen aankomende dagen weer uit de kast gehaald worden. Er is namelijk veel zon met hoge temperaturen op komst. Dat meldt Weeronline


Donderdag worden zonliefhebbers op hun wenken bediend. De zon schijnt volop en er staat weinig wind. In het zuiden, midden en oosten van het land wordt het 25-27 graden. Op de stranden in het westen is het met 24 graden net iets minder warm.

Vrijdag 
Houd je van tropisch strandweer, dan moet je vrijdag naar de kust trekken. In het binnenland wordt het 32 tot lokaal 35 graden en met een aflandige wind wordt het ook aan de kust tropisch. In de middag zal het zo’n 31 graden zijn, maar in de duinpannen kan het makkelijk nog warmer worden. Met deze temperaturen is het zeewater van 19 à 20 graden lekker koel.

Weekend 
Op zaterdag wordt het nog (zomers) warm aan de kust met 23-25 graden. De volle zon heeft plaats gemaakt voor wolkenvelden en er is kans op een bui. Er steekt een matige zuidwesten- tot westenwind op van 4 Bft. en dan blijft je badhanddoek niet netjes liggen.

Vanaf zondag is het aan de kust een graad of 21 en hebben we wolkenvelden met kans op enkele buien.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief