Gemeente op zoek naar Tholenaren voor adviescommissie na vertrek van enkele leden
Foto: Remko Vermunt

Gemeente op zoek naar Tholenaren voor adviescommissie na vertrek van enkele leden

BREDA - De gemeente Tholen is voor de adviescommissie op zoek naar één plaatsvervangend lid en twee nieuwe leden. De onafhankelijke commissie behandelt bezwaarschriften.


Wegens het vertrek van enkele leden is gemeente Tholen voor deze commissie op zoek naar één plaatsvervangend lid en twee nieuwe leden. De onafhankelijke commissie hoort de bezwaarmakers en adviseert de gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Tholen. De commissie bezwaarschriften is ingesteld om te adviseren over bezwaarschriften op het gebied van ruimtelijke ordening, subsidie, Wet Werk en Bijstand en aanverwante regelingen, Wet maatschappelijke ondersteuning en de APV. Het aantal bezwaarschriften bedraagt ongeveer 100 per jaar. De commissie vergadert gemiddeld tien keer per jaar.  

De commissie bestaat tijdens de zitting uit een voorzitter en twee leden en wordt ondersteund door een ambtelijk secretaris.

Solliciteren 

Geïnteresseerde Tholenaren kunnen uiterlijk 23 augustus een mail sturen naar het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Tholen: info@tholen.nl onder vermelding van vacaturenummer 2009 t.a.v. cluster P&O.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief