Intrigerende kunstwerken met thema Vrijheide
Intrigerende kunstwerken met thema Vrijheide Foto: Kunstkamer

Intrigerende kunstwerken in Kunstkamer Holland Huis

Algemeen

SCHERPENISSE - In het kader van de herdenking en viering van 75 jaar vrijheid hebben 12 kunstenaars in zeer uiteenlopende stijlen op verzoek van Kunstkamer Holland Huis op geheel eigen wijze het thema ‘Vrijheid’ verbeeld.

Het resultaat? Een verrassende en afwisselende groepstentoonstelling die zeker de moeite van een bezoekje waard is! Er is o.a. schilderkunst, illustratie, keramiek, graffiti, installatie en videokunst te zien.

Deelnemende kunstenaars zijn:

Josien Molenaar, Monique van den Hout, Rianne van Duivenbode, Jolanda van Dam, Josje Verton, Maria Dam, Victor van de Lande, Jeroen van Hoek, Puck Meijer, Adriaan Vroegop, Martin Hoevenaars, Willemien van Dijke.

Unieke tentoonstelling

U bent vanaf 26 september t/m 24 oktober iedere zaterdagmiddag welkom in Kunstkamer Holland huis (Laban Deurloostraat 28 te Scherpenisse) om deze unieke tentoonstelling te komen bewonderen.

Openingstijden

We zijn die middagen van 14.00 tot 17.00 uur geopend voor publiek. We volgen in de Kunstkamer uiteraard de richtlijnen van het RIVM om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Maatregelen

Voortgang van de expositie is uiteraard afhankelijk van de verdere covid-19 ontwikkelingen en bijbehorende maatregelen. Raadpleeg voor uw komst de actuele informatie op onze website www.kkhh.nl of hou onze Facebook in de gaten![n]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief