Afbeelding
Foto: VVV Zeeland

Campagne laat 'niet normaal mooi' Zeeland zien

Door: Eugene de Kok Algemeen

GOES - VVV Zeeland heeft een campagne opgezet om zoveel mogelijk mensen naar de provincie te lokken in de komende maanden: ‘Niet normaal mooi’. 

Hoewel het aantal bezoekers in juli en augustus vergelijkbaar was met andere jaren voelen de toeristische ondernemers de gevolgen van de coronacrisis. Zeeland neemt geen genoegen met het ‘nieuwe normaal’ en gaat voor herstel. “Op eigen kracht, karakter en trots”, zegt directeur-bestuurder Erik van den Dobbelsteen van VVV Zeeland. “Hopelijk kunnen we het positieve gevoel doortrekken naar het najaar en de winter, want dat is hard nodig. Gelukkig hebben we toeristen het hele jaar veel te bieden. Het is nu aan ons om te laten zien hoe mooi Zeeland is”, zegt hij. 

Toolkit

Zijn organisatie heeft een toolkit gemaakt voor ondernemers. Daarin zitten onder meer tips en tricks en foto’s met teksten zoals ‘Zeeland. Stormachtig mooi’ en ‘Zeeland. Beestachtig mooi’. 


VVV Zeeland

Zeeland sluit aan bij het landelijke initiatief #hiermoetjezijn van NBTC Holland Marketing, die is gericht op mensen die dit najaar op zoek zijn naar een bestemming in eigen land. “We willen mensen laten ontdekken hoe contrastrijk, ongelooflijk, stormachtig, on-Nederlands en veelzijdig de provincie eigenlijk is.” 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief