Speeltuinvereniging Buutvrij houdt bolusssenactie

Foto: Pixabay

Speeltuinvereniging Buutvrij houdt bolusssenactie

THOLEN - Of je ze nu ‘koekedraoiomme’ of ‘jikkemiene’ noemt, de Zeeuwse gevulde bolussen van Ambachtsbakker Van Oost uit Tholen zijn verdraaid lekker. Speeltuinvereniging Buutvrij biedt ze nu aan tijdens een verkoopactie voor de nieuwe speeltuin. Via social media, scholen en kinderopvanglocaties wordt de verkoopactie van de vereniging onder de aandacht gebracht. Met de actie hoopt speeltuin Buutvrij een flinke opbrengst op te halen voor de realisatie van de speeltuin.Uniek is daarin de samenwerking tussen de speeltuinvereniging en de scholen CNS De Regenboog en OBS Ter Tolne. Samen hebben zij het deel van het terrein ontworpen voor de leeftijd 7 – 12+ jaar.

Speeltoestellen
Dat is terug te zien in het ontwerp: een terrein met veel meerwaarde op educatief gebied en kwaliteit van de speeltoestellen. Dit deel van het terrein is overdag in gebruik door de twee scholen als bovenbouw plein, maar wordt buiten schooltijden bij de speeltuinzone voor 0 – 6 jaar getrokken. Daarmee ontstaat een prachtig grote en uitdagende speeltuin.

Zone 0 - 6 jaar
In de zone van 0 - 6 jaar is er alle ruimte om tijdens de reguliere schooltijden de kinderen van 0 - 6 jaar te laten spelen en ontdekken. In dit deel is ook een paviljoen in het ontwerp terug te vinden. Het paviljoen biedt mogelijkheden voor verkoop van snoepgoed, fruit, gezonde versnaperingen en natuurlijk koffie en frisdrank. Dit deel is volledig in beheer van speeltuinvereniging Buutvrij.
Een belangrijk detail is de toegankelijkheid voor mensen in een rolstoel. Hier is veel aandacht aan besteed. Niet voor niets is het motto van de speeltuin: ‘een plaats voor iedereen, van 0 - 99 jaar!’

Bestellen? 
Wilt u ook bestellen voor de speeltuin? Naast de (gevulde) bolussen zijn er ook pakjes stroopwafels te koop. Bestellen of informeren naar de prijzen kan via e-mail: info@speeltuinbuutvrij.nl.
Een goede kans voor bedrijven om hun medewerkers in het zonnetje te zetten!

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
 

Vacatures

HR adviseur

Kruiningen

CNC-verspaner Frezen/Draaien m/v

Goes

Operators

Kruiningen en Bergen op Zoom

Horecatoppers

Kamperland

Vrijwilligerswerk

Vlissingen