Geen Thools Bierfestival, wel een biertje voor thuis

Foto: Remko Vermunt

Geen Thools Bierfestival, wel een biertje voor thuis

THOLEN - Op zaterdag 17 oktober stond het derde Thools Bierfestival gepland. Helaas hebben de organisatoren moeten besluiten om het festival verplaatsen naar 22 mei 2021, vanwege de Coronamaatregelen. De veiligheid van de gasten en brouwers kon niet gegarandeerd worden.


Marlies van ’t Wienuus en Charel van Meulvliet gaan zich natuurlijk inzetten om de editie van 22 mei ook weer zeer interessant te maken. Omdat zij toch iets voor de bierliefhebbers willen doen, hebben zij i.s.m. de brouwers van dit jaar, besloten een mooie actie te doen met bierboxen. In deze boxen tref je van elke brouwer één of enkele bieren aan, waarmee je thuis een mooie proeverij kan houden.

Het betreft allemaal speciaalbieren van de kleine lokale brouwers. Daarnaast is er ook dit jaar weer een speciaal festivalbier beschikbaar onder de naam Thools Bierfestival bier! Het betreft een mooie moutige tripel met een klein zuurtje en een lekkere hoppige afdronk. Uiteraard zit de Thools Bierfestival tripel ook in de bierboxen. De bierboxen zijn er in drie variëteiten; Een box met 6 bieren, een box met 12 bieren, een Vriendenbox met 2 x 6 bieren, waarbij de gedachte is dat je samen met je vriend(in) een proeverij thuis kan houden.

Als extra zit er in de boxen met 12 bieren een mooie kortingskaart voor het festival van 2021! Je kunt je box bestellen bij ’t Wienuus of Meulvliet. Afhalen van de Bierbox gaat op afspraak en kan vanaf 15 oktober. Vanaf die datum is ook het Thools Bierfestival bier los te koop in Meulvliet en ’t Wienuus. Meer informatie en een link om jou box online te bestellen vind je op de Facebookpagina van het Thools Bierfestival.

n

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
 

Vacatures

HR adviseur

Kruiningen

CNC-verspaner Frezen/Draaien m/v

Goes

Operators

Kruiningen en Bergen op Zoom

Horecatoppers

Kamperland

Vrijwilligerswerk

Vlissingen