Bijna duizend bolussen en 225 pakjes stroopwafels
Foto: Pixabay

Bijna duizend bolussen en 225 pakjes stroopwafels

THOLEN - De verkoopactie van speeltuinvereniging Buutvrij blijkt een groot succes. In slechts anderhalve week werden bijna duizend bolussen en meer dan 225 pakjes stroopwafels verkocht. De opbrengst van de verkoopactie wordt volledig gebruikt voor de realisatie van de speeltuin bij de Brede School in Tholen.


“Boven verwachting” is de eerste reactie van Eva Straten, bestuurslid van de vereniging.
Je hoopt op draagvlak en die hebben we eerder aangetoond, maar er is geen dag voorbij gegaan dat er geen bestellingen werden ontvangen. De bolussen worden ingekocht bij bakkerij Van Oost. Dat maakt het nog leuker, want we steunen er direct een lokale winkelier mee.

Vervolg
Inmiddels is het bestuur al volop in voorbereiding voor een volgende verkoopactie.
“We moeten het van de komende maanden hebben. De planning van de speeltuin is leidend in de activiteiten die we de komende tijd nog gaan opzetten” zegt Marieke Geluk, de penningmeester van de vereniging.
“En als we dan toch nog horen dat inwoners van Tholen-stad nog niet allemaal weten dat er een speeltuin gaat komen, dan hebben we alle ruimte om er nog aandacht voor te vragen”.

Bestellen
De bestellingen van de huidige verkoopactie kunnen woensdagmiddag 14 oktober worden afgehaald in Meulvliet.
Fijn dat de beheerder van Meulvliet ook alle ruimte biedt om dit mogelijk te maken. Een mooi bewijs dat samenwerken loont!

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief