mantelzorg
mantelzorg Foto:

Mantelzorger op Tholen? Registreer je voor een leuke attentie

Door: Vera de Geus Algemeen

THOLEN- Inwoners van de gemeente Tholen die langer dan drie maanden intensief voor een familielid, buur, vriend of andere naaste zorgen, kunnen zich registreren bij het Steunpunt Mantelzorg van de gemeente Tholen via tholen.nl.


Dinsdag 10 november is het de Dag van de Mantelzorg. Deze dag ontvangen alle mantelzorgers die voor 1 november 2020 bij het Steunpunt Mantelzorg geregistreerd zijn, een blijk van waardering in de vorm van een VVV-cadeaubon en een verwenpakketje. De attenties worden op 10 november door de vrijwilligers van de zorgloketten en de vrijwilligers van de gemeentelijke Vrijwillige Thuiszorg bij de mantelzorgers aan huis bezorgd.

Ondersteuning mantelzorgers
Mantelzorgers worden maandelijks uitgenodigd voor een leerzame of een ontspannende bijeenkomst en ontvangen twee keer per jaar een nieuwsbrief van het Steunpunt Mantelzorg. Ook voor advies of een luisterend oor kunnen mantelzorgers bij het steunpunt terecht.

Meer informatie
Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Jolanda Bijnagte, Consulent vrijwillige thuis- en mantelzorg, via tel. 14 0166 of e-mail:mantelzorgvrijwilligers@tholen.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief