Update ongeval Oud-Vossemeersedijk: Automobilist was dronken en had geen rijbewijs
Foto: HVZeeland

Update ongeval Oud-Vossemeersedijk: Automobilist was dronken en had geen rijbewijs

THOLEN  - De automobilist die gisteravond gewond raakte bij een aanrijding op de Oud-Vossemeersedijk (N656) had geen geldig rijbewijs. Daarnaast was hij onder invloed van alcohol, zegt de politie.

De 54-jarige man uit Oud-Vossemeer die gisteravond gewond raakte bij een ongeval op de Oud-Vossemeersedijk kwam rond 19.05 uur ter hoogte van een doodlopende weg in botsing met een vrachtwagen. De personenauto raakte door de botsing van de weg. Het voertuig kwam onderaan een dijk tot stilstand.


Een ambulanceteam heeft zich over de bestuurder van de auto ontfermd. De man is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Daar is een bloedproef bij hem afgenomen omdat hij bij een blaastest een ‘F’ blies, de indicatie dat er sprake is van alcoholgebruik.

De auto liep flink wat schade op. Het voertuig is getakeld door een bergingsbedrijf. Van de trailer van de vrachtauto raakte een band lek. Een bedrijf heeft de band ter plekke ver vangen. Het verkeer werd tijdelijk over één rijstrook geleid door de politie en de wegbeheerder.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief