Eerder werd er al een collecte gehouden.
Eerder werd er al een collecte gehouden. Foto: Speeltuinvereniging Buutvrij

Speeltuinvereniging Buutvrij start een Sinterklaas- & Kerstactie

Algemeen

THOLEN - Recent is gestart met de aanleg van de buitenruimte rond de nieuwe Brede School in Tholen. In dit plan wordt een deel van de realisatie van speeltuin Buutvrij meegenomen. De eerste concrete stappen voor realisatie van de speeltuin zijn daarmee gezet! Dat is goed nieuws voor alle kinderen van Tholen-stad!


De realisatie van speeltuin Buutvrij zal gefaseerd plaatsvinden. Om ook voor de komende fases voldoende geld op te halen is de speeltuinvereniging een Sinterklaas- & Kerstactie gestart. Voor de Sinterklaas zijn twee actiepakketten samengesteld met daarin diverse lekkernijen om de Sinterklaasavond nog feestelijker te maken. Bestellingen voor de Sinterklaasactie kunnen uiterlijk op 27 november worden gedaan. De bestelling kan worden afgehaald op 4 december.

Kerstactie
Voor de Kerstactie zijn ook twee actiepakketten samengesteld, wordt er een visslaatje en luxe broodje vis aangeboden van een lokale ondernemer en is er keuzen uit diverse cadeau-artikelen. Bestellingen voor de Kerstactie kunnen uiterlijk op 9 december worden gedaan. De bestelling kan worden afgehaald op 18 december, maar voor beide acties is het mogelijk de bestelling thuis te laten bezorgen. Meer informatie over de verkoopactie en de bestellijst is te vinden op de website speeltuinbuutvrij.kentaa.nl en de social media kanalen van de speeltuin. Alle inwoners van Tholen-stad worden opgeroepen de actie te steunen en de start van fase 2 van de speeltuin mogelijk te maken!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief