Mooie opbrengst van de online bingo.
Mooie opbrengst van de online bingo.

CrazyValentine’s Bingo levert 2210 euro op

Door: Redactie Algemeen

SINT-ANNALAND - Op vrijdag 12 februari hield Stichting Vrienden van Siem online met ruim 200 mensen de Crazy Valentine’s Bingo in samenwerking met Café An de Slôôve! Tijdens deze gezellige avond was de presentatie in handen van Uitjeinjouwstad.nl en werd de stream verzorgt door JP Webontwerp.


Voor €10,- kon er mee gedaan worden aan drie rondes en een superronde met allemaal fantastische prijzen! De hoofdprijs was een waardecheque van €150,- te besteden bij Woonboulevard Poortvliet. Dank naar al de onderstaande bedrijven voor het mogelijk maken van deze avond: Woonboulevard Poortvliet, Hotel de Elderschans, Luizter, Groentebroer.nl, 2930.Beer, Cootjes Catering, Bloemsierkunst Van den Berge, Garage Harm Moerland, Boekhandel Heijboer, Bru 17, Firma Vroegop en Zn., Cadeaushop Sint Annaland, Thuisbakkerij op het gemakje, Brasserie De Deu-Braek.

Uiteindelijk heeft deze avond door alle deelnemers een bedrag opgeleverd van €2210,- voor onze goede doelen van 2021, het Bravis ziekenhuis te Bergen op Zoom, te Roosendaal en het Familiehuis Daniel den Hoed! Dank naar alle sponsoren en ieder die gisteren heeft meegedaan om tot dit fantastische bedrag te komen!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief