Foto: Iman Fase

Zwembadkaarten gaan in de verkoop, geen restitutie bij coronasluiting

THOLEN - Nog even en de voorverkoop van seizoensabonnementen voor zwembad De Spetter gaat van start. Dinsdag 6 april is het zover. Er is dit jaar geen online verkoop. De voorverkoop vindt plaats bij zwembad De Spetter in Tholen en in sport- en gemeenschapscentrum Haestinge in Sint-Maartensdijk. Het zwembad in Smerdiek is dit seizoen gesloten vanwege renovatie.


Op dinsdag 6 april van 14.00 tot 16.00 uur en op woensdag 7 april van 18.00 tot 20.00 uur is de voorverkoop in sport- en gemeenschapscentrum Haestinge in Sint-Maartensdijk (hier is alleen contante betaling mogelijk). Op donderdag 8 april van 14.00 tot 20.00 uur en op vrijdag 9 april van 9.00 tot 14.00 uur is de voorverkoop bij zwembad De Spetter in Tholen. Tijdens de voorverkoop geldt een korting van € 5,00 op het abonnement van de hoofdaanvrager plus € 5,00 extra korting i.v.m. de sluitingen in 2019. Gedurende de eerste verwachte openingsweek, van 27 april t/m 4 mei, gelden de kortingen ook.

Geen restitutie

“Binnen de coronamaatregelen zijn de voorbereidingen om open te kunnen gaan, in volle gang. De hoop is dat het zwembad volledig open kan, maar er wordt ook rekening mee gehouden, dat alleen het banenzwemmen, zwemlessen en verenigingszwemmen mogelijk zijn. Als recreatief zwemmen niet mogelijk is vanaf Koningsdag worden de tarieven voor het zwemlessen aangepast. Als coronamaatregelen tot sluiting leiden, is er geen restitutie van het abonnementsgeld. Inwoners kunnen zelf de afweging maken om een abonnement aan te schaffen of te kiezen voor een 12-badenkaart of losse kaartjes”, zo zegt de gemeente Tholen.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief