Afbeelding

Eben-Haëzerschool in Tholen onthult nieuwe huisstijl

Door: Vera de Geus Algemeen

THOLEN - De Eben-Haëzerschool in Tholen heeft haar nieuwe huisstijl en logo gepresenteerd. Dit gebeurde donderdag in aanwezigheid van de leerkrachten en leerlingen van de school. De nieuwe huisstijl is ontworpen in verband met de verhuizing naar een nieuw gebouw dat onderdeel uitmaakt van de Brede School Tholen. Dit gebeurt in het nieuwe schooljaar.

Het nieuwe logo krijgt binnenkort een plaats op de gevel van het nieuweschoolgebouw. Omdat de school nog in aanbouw is kan het logo nog niet op de definitieve locatie worden onthuld. Wel kregen de leerlingen en ouders op de dag van de onthulling door middel van een livestream een kijkje in het nieuwe gebouw. Tijdens deze livestream kregen leerlingen en ouders de mogelijkheid vragen te stellen aan Martijn Bakker, de projectmanager voor de Brede School. 

Tijdens de livestream werd een grote gouden enveloppe gevonden die gericht was aan de leerlingen van de Eben-Haëzerschool. Na de middagpauze werd deze door directeur Bas Hoftijzer in aanwezigheid van de leerkrachten en leerlingen geopend. Er blieek een vlag in te zitten met het nieuwe logo. Nadat deze nieuwe vlag was gehesen door een aantal kinderen, kregen de kinderen in de klassen uitleg over het nieuwe logo. Bij de afsluiting van de dag ontvingen alle kinderen een waterfles en een gymtas met het nieuwe logo.

De nieuwe huisstijl, die ontwikkeld is door Nilsson uit Goes, staat de boekvorm centraal. Deze geopende boekvorm verbeeld Gods Woord en laat zien dat de Bijbel de grondslag en richtinggevend is voor het onderwijs van de Eben-Haezerschool. In het logo is de boekvorm geplaatst onder de naam van de school, waarmee tot uitdrukking wordt gebracht dat de Bijbel de basis is van waaruit we ons handel en richting en vormgeven. Vervolgens straalt dit logo enerzijds professionaliteit en anderzijds ook speelsheid uit. Dit is gevisualiseerd in de verschillende grootte van de letters.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief