Afbeelding

Primera Tholen eindelijk open!

Door: Vera de Geus Algemeen

THOLEN - Primera Tholen opent morgen voor het eerst echt haar deuren. Begin februari is, midden in de lock down Primera Tholen door Jurgen Stroot geopend. In de eerste instantie alleen voor post, pasfoto en winkelen op afspraak, maar vanaf 28 april is iedereen in de winkel welkom!

Jurgen Stroot is geen onbekende in Tholen, hij is namelijk ook eigenaar van de Albert Heijn en Gall& Gall aan het Terreplein. “Om de dienstverlening voor onze klanten verder te verbeteren is een Primera winkel een waardevolle toevoeging”, aldus Jurgen. 

Anouk Jansen(manager) gaat deze gemakswinkel samen met haar enthousiaste medewerkers tot een succes maken. Naast aandacht voor specialistische assortimenten zoals tabak, kansspelen, wenskaarten, tijdschriften en boeken richt Primera zich ook steeds meer op het gebied van services zoals PostNL en Pasfotoservice, maar ook zeker op cadeaugebied, waaronder een zeer uitgebreid assortiment cadeaukaarten. Jurgen: “met 120 verschillende cadeaukaarten hebben we nu het grootste aanbod van Nederland”.

Uniek is ook de samenwerking met Apple en Samsung, waardoor er originele telefoon accessoires verkocht kunnen worden. Primera heeft een interessant spaarprogramma waarmee klanten kunnen sparen voor een gratis staatsloten, wenskaarten en puzzelboekjes. En waarmee de klant altijd gratis printerpapier ontvangt bij aankoop van een cartridge. Het was het wachten waard, maar vanaf 28 april is iedereen, uiteraard met inachtneming van de geldende Coronamaatregelen welkom bij Primera Tholen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief