Bekendmaking van de opbrengst €1500,- voor de goede doelen van 2021.
Bekendmaking van de opbrengst €1500,- voor de goede doelen van 2021.

Mooie opbrengst Moederdagactie stichting Vrienden van Siem

Door: Janny Mathijssen Algemeen

SINT-ANNALAND - De bestellingen van de Moederdagactie van stichting Vrienden van Siem werden geheel op gepaste afstand opgehaald bij de pop-up locatie in het clubgebouw van SSV Prinses Juliana Sint-Annaland en IJsclub Sint-Annaland.

Daarnaast werd er ook door verschillende bezorgers pakketten bezorgd bij de mensen thuis. In de periode van 22 april tot 5 mei konden er namelijk twee soorten pakketten worden besteld voor het goede doel, een pakket advocaat met slagroom en een houten hart met “Jij bent leuk!” en een pakket met een mooi gegraveerd glas en twee wijntjes.


Tijdens de actie zijn er ook vele sponsoring ontvangen, onderstaande bedrijven hebben ieder op een eigen manier meegeholpen aan deze actie. Hartelijk dank hiervoor!

Bouwbedrijf Krijger BV, Bouwcenter Logus, SelektHuis, Jan Willem Bouw, V.O.F Hofschip, ‘t Wienuus, Cadeaushop Sint Annaland, Albert Heijn Tholen, In Beeld Reclame, Jumbo Sint-Annaland, JP Webontwerp, La Solitude VOF, Easyblast, Slagerij Slager, Thuisbakkerij op het gemakje.

De opbrengst van de actie werd bekend gemaakt in de pop-up locatie door de drie vrijwilligers Wilko, Dennis en Jaco. De actie heeft uiteindelijk een bedrag opgeleverd van €1500,- voor de goede doelen van 2021, het Bravis ziekenhuis te Bergen op Zoom, te Roosendaal en het Familiehuis Daniel den Hoed te Rotterdam.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief