Opbrengst van de Vaderdagactie.
Opbrengst van de Vaderdagactie.

Mooie opbrengst Vaderdagactie Stichting Vrienden van Siem

Door: Janny Mathijssen Algemeen

SINT-ANNALAND - De bestellingen van de vaderdagactie, georganiseerd door stichting Vrienden van Siem, zijn geheel op gepaste afstand opgehaald bij de pop-up locatie in het clubgebouw van SSV Prinses Juliana Sint-Annaland en IJsclub Sint-Annaland. Daarnaast zijn er ook door verschillende bezorgers pakketten bezorgd.


In de periode van 29 mei tot 16 juni konden er namelijk twee soorten pakketten met leuke producten worden besteld voor het goede doel. In het pakket zaten als extraatje ook verschillende cadeaubonnen van lokale ondernemingen. De ondernemingen doneren een percentage wanneer deze bonnen worden ingeleverd. Wilt u hier nog aan bijdragen? Lever dan uw cadeaubonnen in!
Voor deze actie zijn weer vele sponsoring ontvangen, onderstaande bedrijven hebben ieder op een eigen manier meegeholpen aan deze actie: Garage Harm Moerland; Auto Koese; Hubo Sint-Annaland; Slagerij Slager; Slagerij Op den Brouw; Keurslager J.A. Geilings; Uniq Socky; Bouwcenter Logus; Groentebroer.nl; Cadeaushop Sint Annaland; Woonboulevard Poortvliet; Faro Fish; Brouwerij Bouwlust; GSB Den Engelsman Tuinmaterialen; Creatief met afgeschreven hout; BJC Tools Tholen; Dekker-Timmerwerken; JP Webontwerp.


De opbrengst van de actie werd bekend gemaakt in de pop-up locatie door twee vrijwilligers, Dennis en Jorick. Doordat nog niet duidelijk is wat er met de cadeaubonnen opgehaald wordt, zal het uiteindelijke bedrag later bekend gemaakt worden. De actie heeft voorlopig een bedrag van €1000,- opgeleverd voor de goede doelen van 2021, het Bravis ziekenhuis te Bergen op Zoom, te Roosendaal en het Familiehuis Daniel den Hoed te Rotterdam!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief