Een sfeerimpressie van de eerste welkomstbijeenkomst voor nieuwe inwoners van 24 juni 2021.
Een sfeerimpressie van de eerste welkomstbijeenkomst voor nieuwe inwoners van 24 juni 2021. Foto: Dorpsgemeenschap Sint-Annaland

Welkomstbijeenkomst nieuwe inwoners Sint-Annaland

Sport en vereniging

SINT-ANNALAND - Na een succesvolle eerste bijeenkomst in juni organiseert Dorpsgemeenschap Sint-Annaland op donderdagavond 30 september wederom een welkomstbijeenkomst. Hiervoor zijn nieuwe en toekomstige inwoners van Sint-Annaland van harte uitgenodigd.

Het doel van de avond is nieuwe inwoners kennis te laten maken met, en wegwijs te maken in, het dorp. Des te sneller voelen nieuwe inwoners zich een echte Stallander. De reacties na de eerste welkomstbijeenkomst op 24 juni waren lovend. De aanwezigen omschreven de avond als nuttig, verrassend, afwisselend en gezellig. Het bestuur van de dorpsgemeenschap zet zich ervoor in om de tweede bijeenkomst net zo succesvol te maken. Dit keer zal ook burgemeester Sijbers van de gemeente Tholen aanwezig zijn. In de eerste maanden van haar burgemeesterschap van deze gemeente woonde ze tijdelijk in Sint-Annaland.

Nieuwe en toekomstige inwoners kunnen zich aanmelden voor de bijeenkomst door een e-mail te sturen naar dorpsgemeenschap@sint-annaland.nl. De avond start om 19:30 uur in het atrium van Streekmuseum De Meestoof.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief