beeldhouwen, bloemschikken, dekens haken , schilderen.
beeldhouwen, bloemschikken, dekens haken , schilderen. Foto: bestuur/wijzelf

Maak kennis met Vrouwen van Nu

Sport en vereniging

SINT-MAARTENSDIJK - Vrouwen van Nu is een landelijke organisatie met bijna 40.000 leden verdeeld over meer dan 470 plaatselijke afdelingen. De provincie Zeeland heeft 19 afdelingen met ruim 1100 leden en Sint Maartensdijk telt 65 leden.

Vrouwen van Nu sluiten zich aan bij de vereniging omdat zij de leefomgeving belangrijk vinden en hier actief een bijdrage aan willen leveren. Zo worden er verdeeld over het jaar lezingen verzorgd op gebied van gezondheid, maatschappij, cultuur, klimaat enz. Verder zijn er middagen en/of avonden met ontspanning en creativiteit. De bijeenkomsten vinden plaats in Haestinge aan de Sportlaan. Onze afdeling heeft ook een leeskring die om de zes weken bij elkaar komt en een fietsclub die elke eerste woensdag van de maand vanaf april tot en met september een uitgestippeld tochtje over ons mooie eiland maakt.

Dames die kennis willen komen maken met onze afdeling zijn de eerste drie keer geheel vrijblijvend van harte welkom zodat je een indruk krijgt van de activiteiten van onze vereniging. Wij hopen deze maand weer te kunnen starten.  Interessant en leerzaam voor iedere vrouw die op Tholen woont. Laat je verrassen.
Voor vragen of aanmelding kun je contact opnemen met: Bets Sturris, 0166-662506, bsturris@gmail.com of Ineke Huizer, 0166-697101, pikehuizer@zeelandnet.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief