Foto: IMAN FASE

Miranda van de Pol: ‘Iedereen is enthousiast over de speeltuin, het is een echte aanwinst voor Tholen’

Miranda van de Pol is 29 jaar en heeft vier kinderen in de leeftijd van 8,6,4 en 2 jaar. “In het dagelijks leven ben ik fulltime moeder en binnenkort hoop ik te beginnen als vrijwilligster bij de allerleukste speeltuin van het eiland Tholen”, zegt ze enthousiast. 


“Gemiddeld ga ik één keer per week naar de speeltuin”, zo vertelt Miranda die vlakbij de speeltuin woont. “De twee oudste kinderen mogen er zelf naartoe dus die gaan regelmatig samen of met vriendjes naar de speeltuin. Toen de scholen nog op de oude locatie zaten, fietsten wij elke dag langs de nog niet aangelegde speeltuin. We hebben hem dus elke dag op zien bouwen en dat was in een woord fantastisch! Er is prachtige groenvoorziening, het heeft rustige kleuren en veel uitdagende speeltoestellen voor groot en klein. De kinderen konden niet wachten tot dat hij open ging”, blikt ze terug. “Tijdens de allereerste informatiebijeenkomst in de Meulvliet mochten we wensen voor de speeltuin indienen. Een kabelbaan stond voor de meeste kinderen toch echt op nummer 1. Die is er gelukkig ook gekomen en is inderdaad ook nu nog het meest favoriete speeltoestel voor onze kinderen. De ouderwetse wipwap missen we alleen nog.” De kinderen hebben nu al leuke herinneringen aan de speeltuin. “Het leukste wat we hebben meegemaakt in de speeltuin is dat we papa kunstjes hebben geleerd op het koppelduikelrek”, zeggen ze. “De speeltuin is tenslotte van 0 tot 99 jaar”, zegt Miranda lachend. Ze draagt graag haar steentje bij door als vrijwilligster aan de slag te gaan.

“Iedereen is enthousiast over de speeltuin, het is een echte aanwinst voor Tholen. Voor de kinderen een leuke sportieve vrijetijdsbesteding en tegelijkertijd een sociale ontmoetingsplaats voor jong en oud!” 

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief