Foto: Shutterstock

Vaartochten van Sinterklaas in Sint-Annaland afgelast: organisatie komt met alternatief

SINT-ANNALAND - De vaartochten van de Sint in Sint-Annaland, die zaterdagmiddag plaats zouden vinden, zijn afgelast. Dat heeft de organisatie vanochtend besloten. Het lijkt het bestuur niet verstandig in de huidige situatie.


Na overleg heeft de organisatie van Sinterklaas in Sint-Annaland besloten de vaartochten van vanmiddag niet door te laten gaan. “Ondanks dat het programma behoorlijk was aangepast/afgeslankt, aanvullende maatregelen zijn getroffen en het op basis van de huidige (corona) regels nog steeds mag, lijkt het ons gezien de huidige situatie en de boodschap van gisteravond tijdens de persconferentie niet verstandig”, schrijft de organisatie van Sinterklaas in Sint-Annaland op Facebook. “We begrijpen dat dit een domper is.. maar rekenen ook op jullie begrip voor deze beslissing.”

De organisatie laat weten dat gekochte kaartjes ingeleverd kunnen worden bij de Cadeaushop in Sint-Annaland. Als per kaartje op de achterzijde het rekeningnummer en de naam staan, dan wordt het geld teruggestort. “Mocht je besluiten om je geld niet terug te vragen, dan bedankten we je bij deze hartelijk voor de donatie. Daar zijn we zeer dankbaar voor aangezien we toch de nodige kosten hebben gemaakt voord deze activiteit.” Wel komt de organisatie met een alternatief. “Vanmiddag zullen Sinterklaas en de Pieten als alternatief een digitale rondleiding geven op de Pakjesboot. Die is rond de klok van 15.00 uur online en live te volgen.” Over deze activiteit volgt nog meer informatie, die te vinden is op de Facebook van Sinterklaas in Sint-Annaland

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief