Foto:

Onderzoek naar toekomst muziekonderwijs op Tholen

THOLEN - De gemeente Tholen onderzoekt hoe muziekonderwijs het beste georganiseerd kan worden. Daarvoor wordt in de periode van 19 januari tot 2 februari 2022 een vragenlijst uitgezet. Inwoners worden van harte uitgenodigd om te reageren.


Op Tholen wordt volop muziek gemaakt en onderwezen. Op scholen, thuis, bij muziekverenigingen en bij Muziekschool Zeeland. Muziek is een middel om kinderen en volwassenen te betrekken bij kunst en cultuur. Het is daarbij meer dan alleen een middel tot zelfontplooiing, maar heeft ook een breder maatschappelijk effect. Muziek en muziekonderwijs zorgt voor verbinding, er gaat een preventieve werking van uit op het gebied van jeugd- en ouderenzorg en het vergroot de aantrekkelijkheid van gemeente Tholen in het algemeen. Het college van B&W wil weten hoe muziekonderwijs in te zetten is voor inwoners en hoe verschillende scenario’s in de toekomst het beste georganiseerd kunnen worden.

Uitnodiging

Communicatiebureau Simester uit Scherpenisse voert het onderzoek namens de gemeente Tholen uit. Wie suggesties heeft over muziekonderwijs, ervaringen over muziekonderwijs wil delen of aan wil geven hoe het anders of beter kan, wordt van harte uitgenodigd de vragenlijst in te vullen. De enquête loopt van 19 januari tot 2 februari en is te bereiken via de volgende link: https://forms.office.com/r/NWuC91BSSX Invullen kan anoniem en kost ongeveer 5 minuten tijd
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief