WHS over een waanzinnig Kampioenschap

Door: Sander Goedegebuure Algemeen

SINT-ANNALAND - WHS is door een ruime 4-0 overwinning op Kogelvangers kampioen in de 3e klasse B. Voor rust was het nog geen gelopen race, Kogelvangers speelde met een blok van 5 verdedigers met 2 middenvelder daar kort voor.

Het lukte WHS niet om voor rust een opening te creëren. Met een lepe bal van buiten de 16, schoot Arvin vlak voor rust nog wel op de lat en ook Jasper Gunter kreeg nog een mogelijkheid, maar het bleef 0-0. In de 2e helft zag dat Kogelvangers de ruimtes niet meer kon belopen en zorgde Wout den Engelsman op aangeven van Joost van Dijke met een mooi schot voor de 1-0.

Daarna duurde het tot halverwege de 2e helft dat WHS de voorsprong verdubbelde. Wie anders dan Arvin de Witte stond aan de basis van een  mooie actie die door Jasper Gunter prima werd afgerond, 2-0. Kort daarop werd aan alle onzekerheid een einde gemaakt, de 3-0 viel uit een corner van Wout den Engelsman die prima werd verlengd door Werner Marsman en mooi met het hoofd werd afgerond door de broer van Wout, Machiel den Engelsman.

De wedstrijd was natuurlijk gespeeld en Jasper Gunter zorgde in de slotfase met een mooi schot voor het slotakkoord, 4-0. Het kampioenschap is binnen, een mooi resultaat van spelers en staf onder leiding van Leon de Witte. Een mooie bekroning voor de aan het eind van het seizoen afscheid nemende Leon de Witte die al vele jaren trainer is bij WHS en sommige spelers vanuit de jeugd heeft begeleid tot het niveau waar ze nu staan.