Afbeelding
Foto: Iman Fase

Inwoners mogen meedenken over de Meulvliet Tholen

Door: Vera de Geus Algemeen

THOLEN - In de kern Tholen staat sport- en gemeenschapscentrum Meulvliet, een multifunctioneel complex. Het complex moet verduurzaamd worden en is ook toe aan vernieuwing. Voordat gekozen wordt voor verduurzamen, renoveren, opfrissen of opnieuw bouwen van het centrum is de gemeente geïnteresseerd in de behoefte van haar inwoners, bedrijven en verenigingen die gebruik maken van het gebouw. Tot 13 juni 2022 kunnen zij via meulvlietdenkjemee.nl hun ervaringen, ideeën en wensen doorgeven. De resultaten van het onderzoek worden gebruikt bij het maken van de afweging wat er met het gebouw moet gebeuren.

Meulvliet trekt inwoners van het gehele eiland Tholen en is daarmee het grootste ontmoetingscentrum van de gemeente. Er bevinden zich vergaderruimtes, oefenlocaties voor sport en cultuur en horecagelegenheid. Vanuit de beheerders van dit complex is de vraag gekomen of het geen tijd is voor vernieuwing van het gebouw, dat stamt uit 1980.

Welke functionaliteiten zijn wenselijk, waar moet rekening mee gehouden worden en wat zijn de ideeën van degenen die gebruik maken van het centrum? Dit zijn een aantal van de vragen die worden gesteld. Het invullen van het onderzoek kan via www.meulvlietdenkjemee,nl en duurt ongeveer 5 minuten. Ook ontvangen inwoners per post een uitnodiging om de vragenlijst in te vullen. De antwoorden worden anoniem verwerkt.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief