Foto: Politie.nl

Politie zoekt getuigen na schietincident

THOLEN – Een man uit Tholen is vrijdag beschoten. Hij raakte niet ernstig gewond en is in het ziekenhuis behandeld voor zijn verwondingen. De politie is op zoek naar mogelijke getuigen.


Het slachtoffer was vrijdagmiddag met een drone aan het vliegen in de omgeving van de Gemaalweg. Rond 12:30 uur hoorde de man twee knallen. De man dacht in eerste instantie dat zijn drone in stukken op de grond kapot was gevallen, maar met de drone was niets aan de hand. Toen ontdekte het slachtoffer dat hij een verwonding aan zijn arm had. In het ziekenhuis bleek dat er een patroon van vermoedelijk een vuurwapen in zijn arm zat.

Getuigen
De politie doet onderzoek naar het incident en is op zoek naar getuigen. De politie verzoek personen die mogelijk meer weten over het voorval op rond de Gemaalweg om contact op te nemen. Dit kan via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) of via What’s App (06-12207006). Anoniem contact opnemen kan via 0800-7000 of via de site van meldmisdaadanoniem. Voor een snelle informatieverwerking kunt u bij uw contact zaaknummer 2022-156531 noemen.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
Vacatures

Werken bij Kraakman

Wolphaartsdijk

Vakantiebezorger

Zeeland en West-Brabant

Beheerder/ster

yerseke

Storingsmonteur

Roosendaal

Bode bezorger

Middelburg en Veere