Afbeelding
Foto: Neil Schuurman

Daan en Sietske runnen een bijzondere B&B: ‘Geloof combineren met gastvrijheid’

Door: Neil Schuurman Algemeen

THOLEN - De Bed & Breakfast van Daan en Sietske is een bijzondere. Zij vinden het namelijk belangrijk om het geloof te combineren met gastvrijheid. Bij binnenkomst van (Ge)Bed & Breakfast De Klaproos hangt er een opvallend warme sfeer. Er heerst duidelijk een klimaat van rust. Met uitzicht op de ruime tuin met pony’s kom je dan ook weer helemaal terug tot jezelf.

Voor Sietske was de B&B een lang gekoesterde droom. Sietske vertelt dat ze graag met mensen omgaat: “Je loopt een stukje in iemands leven mee. De verbinding, het dienstbaar zijn. Ik vind het ontzettend leuk om ontbijtjes te maken.” Zodra de gasten binnenkomen raken Sietske en Daan dan ook direct enthousiast. “De gasten slapen in het verblijf, ontbijten doen ze hier in de achterkamer. Bij aankomst heb ik koffie, thee of wat fris met een Zeeuwse bolus en dan hebben we hier al de gesprekken.” Zij vinden dat geen probleem voor hun privacy: “Ik denk ook dat dat de bedoeling is”, vertelt Daan.

Wel stellen zij daar duidelijke grenzen in. “Vorige week hadden we ze (de gasten, red) een week en dan gaan we wel een week dicht”, vertelt Sietske. Daan vult aan: “We willen ook aandacht besteden aan onze kinderen en kleinkinderen.” Zowel Daan als Sietske hebben het erg naar hun zin met de B&B en willen dan ook niets anders doen. Vooral van het contact met de mens kunnen zij beiden erg genieten. Een klein nadeel is er ook wel: “Dat is het schoonmaken, ik ben geen schoonmaker”, zegt Daan. Sietske vult lachend aan: “Maar je doet het hartstikke goed!”  



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief