Foto: Gemeente Tholen

Johan Snijders wint fotowedstrijd gemeente Tholen met winters tafereel

THOLEN - Dit voorjaar hebben de gemeente Tholen en Stichting Tholen Beter Bekend voor de vierde maal samen een fotowedstrijd georganiseerd. ‘Dit is Tholen’ was het thema. Dit heeft geresulteerd in ruim 100 inzendingen. Burgemeester Marleen Sijbers en Jack Westdorp van Stichting Tholen Beter Bekend reikten maandagmiddag de prijzen uit.


Op de eerste plaats is geëindigd een foto van Johan Snijders. Hij maakte een prachtige, winterse foto van een zonsopkomst nabij Oud-Vossemeer. Een foto van Anja Lindhoud is op de tweede plaats geëindigd. Zij maakte een mooie voorjaarsfoto op de Pluimpot nabij Sint-Maartensdijk. Een foto van Judith de Rocker kreeg de derde prijs. Deze prachtige foto is gemaakt bij Zijpe, Anna Jacobapolder. De winnende foto’s staan op de omslag van de nieuwe gemeentegids. Daarnaast kregen de winnaars een cadeaubon voor een lokale winkel, die beschikbaar is gesteld door Akse Media, de uitgever van de gemeentegids, en een bos bloemen.

Mooiste belevingsfoto

Dit jaar was er ook weer een prijs voor de mooiste belevingsfoto. De fotograaf van deze foto, Aart de Boer, mocht een dinerbon voor een lokaal restaurant en een bos bloemen in ontvangst nemen van Jack Westdorp van Stichting Tholen Beter Bekend. Ook deze foto is terug te vinden in de gemeentegids. Bij de selectie van alle winnende foto’s is onder meer gelet op hoe het karakteristieke van de gemeente Tholen is weergegeven. De foto’s worden ook gebruikt voor promotiedoeleinden van de gemeente Tholen en Stichting Tholen Beter Bekend.

Verspreiding gemeentegids

Vanaf volgende week wordt de gemeentegids huis-aan-huis verspreid bij alle huishoudens in de gemeente Tholen (uitgezonderd nee-nee-stickers). Lees de gids digitaal via www.smartmap.tholen.nl of neem contact op met de gemeente voor een papieren exemplaar.

Bregje Kop
 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief