Afbeelding
Foto: Neil Schuurman

PJZ Schuurfeest groot succes: ‘Eindelijk kon het weer na twee jaar’

Door: Bregje Kop Algemeen

SINT-ANNALAND - Na twee lange jaren zonder PJZ-schuurfeest, was het gisteravond dan  eindelijk weer zover. Jongeren uit heel de regio kwamen samen om met elkaar te feesten in een schuur in Sint-Annaland.

Om 20.00 uur openden de deuren an de Annavosdijkseweg in Sint-Annaland. Daar ging gisteravond na twee jaar eindelijk het PJZ schuurfeest weer van start. Jongeren verzamelden zich in de schuur om samen te feesten en los te gaan op de muziek van DJ Peer. Het feest duurde tot 01.30 uur. 

Iedereen was welkom. De entree bedroeg 10 euro. Er was een garderobe en cocktailbar aanwezig. 

PJZ Tholen 

De PJZ is een jongerenvereniging van, voor en door jongeren tussen de 16 en 30 jaar uit Tholen en omstreken. Het doel van PJZ Tholen is om activiteiten te organiseren die je niet zo snel alleen of met een paar man zou doen. PJZ is zeker niet alleen voor boeren. “Vaak wordt PJZ afgeschilderd als een vereniging alléén voor boeren”, aldus PJZ. “Dat is een fabeltje. We zijn er gewoon voor alle jongeren uit de regio. We hebben leden uit alle uithoeken van het land, zelfs uit Amsterdam. De activiteiten die worden georganiseerd kunnen soms wel eens een agrarisch trekje hebben, maar staan meestal toch los hiervan. Het belangrijkste is dat het gezellig is.” Eén van de klappers die PJZ organiseert is het jaarlijkse schuurfeest.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief