Afbeelding
Foto: Melissa Schuurman

Nathan en Nikita genoten van Stallandse kermis: ‘Hoe gekker, hoe beter’

Door: Neil Schuurman Algemeen

SINT-ANNALAND - Nathan, Nikita, Roxanne en Zoë hebben net een rondje gelopen op de kermis. Ze zijn nog heerlijk aan het nagenieten onder het genot van een suikerspin. Nathan en Nikita vertellen over hun kermis bezoek.

“We zijn in de Heartbreaker en de botsauto’s geweest. We hebben ook lekkere dingen gehaald bij de kraampjes. Het allerleukste van vanavond was de Heartbreaker.” De Heartbreaker is een grote bank die horizontaal ronddraait. “Wij hebben eendjes gevangen” vult Zoë aan. Vol trots haalt ze haar gewonnen prijsjes uit de tas. Ze laat een unicorn waterspuit en een unicorn ei zien. Het is haar favoriete dier, dezelfde als op haar shirt! Nikita vertelt dat ze ook wel eens naar de kermis in Bruinisse gaat. “Het is een grote kermis.” Er is daar een hele leuke attractie, Nikita omschrijft het als ‘iets heel langs dat heel hard ronddraait en dan gaat hij over de kop. Een soort katapult die heel lang ronddraait’.

Hoe gekker, hoe beter
Volgens Nikita en Nathan mogen dit soort attracties ook wel naar de kermis van Sint-Annaland komen. Een beetje actie vinden ze wel leuk. Een achtbaan mag van Nikita ook wel en het liefst een die over de kop gaat. “Hoe gekker, hoe beter” vult Leoniek (mama van Nathan en Zoë) aan. Volgens Leoniek mag er ook nog een reuzenrad komen op de kermis van Sint-Annaland. Nathan, Nikita, Roxanne en Zoë eten nog lekker hun suikerspin op en gaan weer naar huis.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief