Foto ter illustratie
Foto ter illustratie Foto: Iman Fase

Tholen Sterk organiseert 27ste Avond4Daagse in Tholen

Door: Bregje Kop Algemeen

THOLEN - Tholen Sterk organiseert dit jaar de zevenentwintigste editie van de Avond4Daagse. Deze wandeltochten vinden plaats van maandag 12 september tot en met donderdag 15 september.

De vierdaagse gaat op maandag 12 september van start en duurt tot en met donderdag 15 september. Op maandag, dinsdag en woensdag start de vierdaagse voor de tien kilometer tussen 18.00 en 18.30 uur. Voor de drie kilometer is dat tussen 18.15 en 18.45 uur. Op donderdag start de tien kilometer om 18.00 uur. Voor de vijf kilometer geldt een starttijd van 19.00 uur en voor degene die drie kilometer willen lopen is dat 19.15 uur. De start/finish is bij de Meulvliet aan Zoekweg 8 in Tholen.

Als je drie van de vier avonden hebt deelgenomen aan de Avond4Daagse, dan ontvang je een medaille. Ook is er een wisselbeker. Deze is voor de leukste en meest herkenbare schooldeelnemers en voor de leukste, origineelste en meest herkenbare groep. 

Veiligheid

Stichting Tholen Sterk vraagt om geduld en respect tijdens dit bijzondere evenement. “We hebben samen de verantwoordelijkheid voor welzijn en veiligheid van de deelnemers én de andere weggebruikers”, aldus de organisatie.” Luister altijd naar instructies van de verkeersregelaars.”



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief