Afbeelding
Foto: Provincie Zeeland

Wethouder van Leeuwen overhandigt ROVZ-pluim aan Roseline van den Heuvel – den Braber

Door: Bregje Kop Algemeen

THOLEN - Wethouder Corniel van Leeuwen heeft gisteren, namens het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Zeeland en voorzitter van het ROVZ, de ROVZ-pluim overhandigt aan Roseline van den Heuvel –den Braber. De Thoolse ontving deze pluim omdat zij zich 100 procent inzet om Zeeland een stuk verkeersveiliger te maken. 

Ieder jaar overhandigt gedeputeerde verkeersveiligheid van de Provincie Zeeland en voorzitter van het ROVZ, Harry van der Maas, de ROVZ-pluim uit aan een individu of een organisaftie die zich sterk inzet voor de Zeeuwse verkeersveiligheid. Hiermee wordt de ontvanger van de ROVZ-pluim in het zonnetje gezet als blijk van waardering en daarmee ook zijn/haar werkomgeving. De ROVZ-pluimuitreiking bestaat uit de overhandiging van een ROVZ-pluim trofee, taart en een oorkonde en natuurlijk een feestelijk ontvangst op de werkvloer. Dit jaar nam Corniel van Leeuwen de honneurs waar. 

Zeeuwse Maand van de Verkeersveiligheid
Deze activiteit valt binnen de Zeeuwse Maand: de Provincie Zeeland heeft de maand september uitgeroepen tot ‘de Zeeuwse Maand van de Verkeersveiligheid’ waarin meerdere activiteiten georganiseerd worden die het bewustzijn rond verkeersveiligheid vergroten. Dit jaar staan er veel items op de kalender om dit onderwerp te benadrukken. Hiermee wil het ROVZ graag de focus leggen op een 100 procent verkeersveilig Zeeland.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief