Foto: C. Gorter

Donatie van 13.000 euro voor Kinderkamp Zeeland

  Actueel

MIDDELBURG - Lionsclub Middelburg heeft Humanitas Kinderkamp Zeeland een cheque van 13.000 euro overhandigd.

Op zaterdag 15 juni zijn vrijwilligers van het kinderkamp verrast met deze donatie. Elly Brand overhandigde de cheque namens de Lionsclub. De club haalde de 13.000 euro op met de Paasei-actie. Die werd dit jaar voor de dertiende keer gehouden en dit keer is het gesteunde goed doel Humanitas Kinderkamp Zeeland. Deze organisatie verzorgt sinds 1981 tijdens de zomervakantie een kamp voor tachtig Zeeuwse jongens en meiden tussen de zeven en vijftien jaar voor wie vakantie niet vanzelfsprekend is, bijvoorbeeld door ziekte in het gezin of financiële problemen. Een week lang kunnen zij hun zorgen vergeten en samen plezier maken.

Afhankelijk
Voor de organisatie van de kampen zijn de vrijwilligers van Humanitas afhankelijk van giften, zowel in de vorm van geld als materiële zaken. 'Met deze geweldige bijdrage van de Lionsclub Middelburg kunnen heel veel kinderen weer een week onbezorgd genieten', laat Humanitas Kinderkamp Zeeland weten. 'Het geld besteden we aan de meer dan honderd activiteiten die in de week plaatsvinden, maar ook aan de vele honderden vers bereide maaltijden voor alle kinderen en vrijwilligers en de slaapvoorzieningen.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.humanitaskinderkamp.nl.


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief