Foto: Stichting het Zeeuwse Landschap

Uitstel subsidie voor Bosje van Klompe

SINT PHILIPSLAND - Het Zeeuwse Landschap heeft uitstel gekregen voor haar werkzaamheden aan het Bosje van Klompe in Sint Philipsland. Dat heeft Gedeputeerde Staten van de provincie Zeeland besloten.


De provincie heeft in 2017 en begin 2018, op grond van de Subsidieregeling Kwaliteitsimpuls Natuur en Landschap Zeeland (SKNL), subsidie verleend aan Stichting Het Zeeuwse Landschap voor investeringsmaatregelen in onder andere het Bosje van Klompe. De projecten zouden eigenlijk op 31 december 2018 klaar moeten zijn, maar dat is niet gelukt. Oorzaken hiervan zijn bijvoorbeeld het uitvoeren van onderzoek en vergunningprocedures. Om de maatregelen uiteindelijk toch op de juiste wijze uit te kunnen voeren en om nazorgmaatregelen te kunnen treffen om de gewenste natuurkwaliteit te kunnen borgen is besloten om langer de tijd uit te trekken voor deze projecten. Het Zeeuwse Landschap heeft daarom verlenging gevraagd voor een jaar én ook gekregen. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief