Repetitie toneelclub Poortvliet de vakantie van mijn leven.
Repetitie toneelclub Poortvliet de vakantie van mijn leven. (Foto: Anja Hage)

Toneelclub Poortvliet brengt komedie op de planken

POORTVLIET - De Toneelclub Poortvliet is weer volop aan het repeteren om hun jaarlijkse uitvoeringen op de planken te brengen. Dit jaar brengen de spelers een komedie, geschreven door Anja Hage, genaamd 'De vakantie van mijn leven'.


Anja die drie jaar geleden als regisseur is gestopt bij de toneelclub bleef nog wel de stukken uitzoeken. Afgelopen zomer begon ze al stukken via zichtzendingen van verschillende toneeluitgeverijen te lezen, maar kwam maar niet het stuk tegen waarvan de rollen op het lijf van de spelers was geschreven. Ze heeft de stoute schoenen aangetrokken en is zelf aan de slag gegaan en overhandigde uiteindelijk het script aan de spelers en medewerkers, met de duidelijke mededeling, dat ze met elkaar het besluit moesten nemen of het hun echt aansprak, want zij moeten het uiteindelijk op de planken brengen. Het kwam positief over en de repetities zijn in volle gang.

Komedie
De komedie in drie bedrijven, speelt zich af op een vakantiepark in Nederland, maar met de villa is iets vreemds aan de hand. Een boeren echtpaar die op gepensioneerde leeftijd voor het eerst van hu leven op vakantie gaan en een stel die in de Flower Power tijd zijn blijven hangen komen op een vreemde wijze onder een dak terrecht. Een wat 'vage' manager op het park en een manusje van alles die zich ook vreemd gedraagt maakt het allemaal nog ingewikkelder. Wat is dit voor een park? Hoe vergaan het de bewuste vakantiegangers? Dit wordt allemaal duidelijk wanneer u een uitvoering komt bijwonen.

Uitvoeringen
De uitvoeringen zijn zaterdag 19 januari in het Ouwe Raedúus te Poortvliet en zaterdag 9 februari in De Wellevaete te Sint-Annaland. Beide avonden begint de voorstelling 19.30 uur. Zaal open vanaf 19.00 uur. Kaarten zijn te bestellen bij Anja Hage. tel. 06-30591305 of per e-mail achage@zeelandnet.nl.
Ook zal zaterdag 9 februari in De Wellevaete 'smiddags de uitvoering voor de ouderen plaats vinden.
Voor verdere informatie betreft deze middag kan ook contact worden opgenomen met bovenstaand mail of telefoonnummer. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief