Stadlander stopt met inloopspreekuur Sint-Maartensdijk

SINT-MAARTENSDIJK - Woningcorporatie Stadlander heeft besloten om per 1 februari 2019 te stoppen met het inloopspreekuur in Sint-Maartensdijk.


Het spreekuur was bedoeld voor huurders die moeite hebben met het digitaal regelen van hun huurderszaken via MijnStadlander, maar werd nauwelijks bezocht. Het inloopspreekuur in het gemeentehuis van Tholen blijft wel behouden. Huurders met vragen over de digitale dienstverlening van Stadlander kunnen hier iedere donderdagmiddag van 13:30 uur tot 14:30 uur terecht.

Daarnaast zijn er ook nog de DigiPunten. Daar helpen vrijwilligers met het invullen en uploaden van digitale formulieren, bijvoorbeeld voor de inschrijving voor een huurwoning. Het DigiPunt bij Loods 3 (Leger des Heils) in Sint-Maartensdijk is iedere woensdag van 10:00 uur tot 12:00 uur geopend. Iedere maandag en donderdag van 8:30 uur tot 12:30 uur kunt u terecht bij het DigiPunt Annahof (AnnaZorgt) in Sint-Annaland. Het DigiPunt in de Vossekuil in Oud-Vossemeer is te bezoeken op afspraak. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief