Foto: Archief de Bode

Aangepaste dienstregeling vanwege sneeuwval

THOLEN - NS en ProRail hebben dinsdag vanwege de verwachte sneeuwval tóch de dienstregeling aangepast. Morgen, woensdag 30 januari, wordt er sneeuwval verwacht en daarom nemen de twee partijen het zekere voor het onzekere. "Toch kan ondanks deze aanpassing het winterse weer leiden tot extra hinder voor treinreizigers."


WeerOnline waarschuwt voor een flinke hoeveelheid sneeuw die morgenochtend gaat vallen. "In het zuiden valt de meeste sneeuw en kan een sneeuwdek van 2 tot lokaal 5 cm ontstaan." Het neerslaggebied dat ons morgen een wit landschap bezorgt ligt volgens WeerOnline op dit moment nog boven Frankrijk en komt langzaam dichterbij. "Rond middernacht volgt in het zuiden en westen van België sneeuw. Ook in Zeeland kan het aan het begin van de nacht een beetje sneeuwen. Omdat de temperatuur rond 2 graden ligt zal de eerste sneeuw smelten."

De NS raadt reizigers aan om de weerberichten goed in de gaten te houden en kort voor vertrek de reisplanner te raadplegen. "Houdt u rekening met een langere reistijd en drukte in de trein." 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief