Foto: GinoPress B.V.

Verkiezingsbord beklad: 'Ook voor Mark Rutte is er een kist'

SINT PHILIPSLAND - Een aanplakbord aan de Stationsstraat in Sint Philipsland is dit weekend beklad met de tekst 'Ook voor Mark Rutte is er een kist'. Het aanplakbord is bedoeld voor de verkiezingen van de Europese Verkiezingen die gepland staan voor donderdag 23 mei. Wie er achter de vernieling zit, is niet bekend.


De tekst werd zondag opgemerkt door een voorbijganger, meldt persbureau Ginopress. "Zaterdag stond de tekst nog niet op het bord, dus ik denk dat het afgelopen nacht is gebeurd", vertelt de voorbijganger. Wie er achter de vernieling zit is niet bekend. Het verkiezingsbord staat bij de entree van Sint Philipsland op de kruising Stationsstraat - Rijksweg. De gemeente is in kennis gesteld van de vernieling. De politie vraagt mensen die in de nacht van de zaterdag op zondag op iets hebben gezien of gehoord zicht te melden. Dit kan via 0900-8844 of anoniem op 0800-7000. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief