De foto die Martijn Bevelander op zijn Facebook-pagina plaatste
De foto die Martijn Bevelander op zijn Facebook-pagina plaatste

Getuigen en beelden gezocht van forse mishandeling na Trekkertrekfestival

  Politie

OUD-VOSSEMEER - De recherche is op zoek naar getuigen en beelden van de mishandeling die in de nacht van vrijdag op zaterdag plaatsvond na afloop van het Trekkertrekfestival in Oud-Vossemeer.


Een 29-jarige man uit Sint-Annaland werd omstreeks 01.00 uur meerdere keren geschopt en geslagen. Daardoor raakte hij bewusteloos en liep flinke verwondingen op. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan.

Hij heeft tegenover de politie verklaard dat hij samen met zijn huidige vriendin na afloop van het het Trekkertrekfestival het terrein afliep. Bij de controleposten zag hij zijn ex en haar huidige vriend staan. Er ontstond een worsteling tussen beide vrouwen, die daardoor beide op de grond belandden. Het slachtoffer haalde hen uit elkaar en liep vervolgens samen met zijn vriendin naar de auto. Op dat moment ging bij hem het licht uit. Volgens zijn vrienden werd hij op dat moment door drie mannen geslagen en geschopt.

De 29-jarige man uit Sint-Annaland kwam pas weer bij in de ambulance. In het ziekenhuis bleek dat zijn neus en oogkas gebroken waren. Verder zit zijn linkeroog dicht en doet zijn kaak veel pijn. Hij kan daardoor zijn boerderijwerkzaamheden niet uitvoeren. 

Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief