Afbeelding

Hair by Inge vestigt zich in oude pastorie met nieuw concept

Bedrijvig Nieuws

SINT-ANNALAND - Sinds 2011 werkt Inge van Leeuwen als zelfstandig kapster. Dat ze in 2016 een eigen zaak aan de Voorstraat 46 in Sint-Annaland zou openen, had ze niet durven denken. Destijds was dat alleen een droom. In het nieuw verbouwde pand is een bijzonder mooie stijl aangebracht. Tijdens de officiële opening waren veel mensen onder de indruk. Het nieuwe concept in de kapperszaak laat tevens zien dat klantvriendelijkheid voorop staat.

“Het is een prachtige zaak en het is echt de stijl van Inge”, uit Roxanne Smits enthousiast. Ze straalt in de nieuwe zaak van haar vriendin Inge van Leeuwen. Smits: “We deden elkaars haar en hebben samen gevoetbald.” Bij de officiële opening waren ruim 100 mensen aanwezig. Terwijl mensen stonden te genieten in de nieuwe kapperszaak werden er allerlei luxe hapjes geserveerd.

Goede toekomst Een andere vriendin van Inge, Marita Stoutjesdijk: “Het is lekker ruim en mooi ingericht. Het is gaaf met al die moderne dingen.” Dat de kapperszaak Hair by Inge een nieuwe parel in de Voorstraat is van Sint-Annaland is burgemeester Van de Velde-De Wilde ook opgevallen. Zij opende de nieuwe zaak. Van de Velde-De Wilde: “Het is een mooie ontwikkeling voor Sint-Annaland. Dat er veel jongeren zich er vestigen, geeft een goede toekomst. Ondernemers zijn erg belangrijk.” Er werden tientallen bloemstukken en andere cadeau’s overhandigd om Inge van Leeuwen succes te wensen.

Nieuw concept De motivatie om eigen zaak te starten in een vast pand is divers. Inge van Leeuwen: “Op deze manier kan ik kwalitatief een beter product neerzetten.” Minder reistijd, betere ergonomische omstandigheden en de combinatie met het jonge gezin Van Leeuwen maakt de cirkel rond om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. De ruime service toont zich in een nieuw concept van openingstijden. “Op maandagen en dinsdagen gaat alles op afspraak. En op vrijdagen en zaterdagen geldt er een vrije loop”, laat Inge gemotiveerd weten. Iedereen kan er terecht; heren, dames en kinderen. Dat ze deze droom al langer koesterde, is bekend in haar vriendenkring. Vriendin Jette van de Kleijn: “Ze had het al langer over een eigen zaak. Ik herken haar stijl in dit pand. Het is super mooi.” De inrichting kenmerkt zich met een robuuste retro stijl. De bijzonder mooie hoogglans vloer is een eye-catcher en doet luxe aan. De ergonomische stoelen maken het comfort compleet.

Gelukwensen Iedereen die bij Hair by Inge voor een haarbehandeling komt, kan rekenen op een thuiseffect met ontspanning, een knusse omgeving en een professionele behandeling. Haar echtgenoot Corniel van Leeuwen staat eveneens achter haar zaak. Corniel van Leeuwen: “We hebben de afgelopen vier maanden ’s avonds en in de weekenden geklust in de kapsalon. De opening is een hoogtepunt.”  Er zijn veel gelukwensen voor Hair by Inge. Jette van der Kleijn: “Ik hoop dat het heel druk wordt voor Inge, met veel klanten.” Voor een afspraak kan er gebeld of geappt worden naar 06-23033794 of gewoon binnenlopen op vrijdagen van 13.30-17.30 uur en 18.30-21.30 uur en op zaterdagen van 08.00-12.30 uur. In de maand juni kost het knippen bij heren en dames slechts 10 euro. Kinderen worden voor 8 euro geknipt.

Hair by Inge – Voorstraat 46 – Sint-Annaland – 06-23033794 – www.facebook.com/hairbyinge

BIJDRAGE CLAUDIA KOOLE



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief