Afbeelding

Flexexpress viert kristallen jubileum met betalen van studiegeld

Bedrijvig Nieuws

THOLEN – Flexexpress Uitzendbureau viert donderdag 3 maart haar derde lustrum. Doorgaans vier je zo'n feestje met gebak, maar Flexexpress pakt met haar 15-jarige jubileumpartijtje toch net even iets anders uit: het Thoolse uitzendbureau betaalt het school- of collegegeld van dit jaar van een aantal studenten en scholieren die via Flexexpress werkzaam zijn of hebben gewerkt.

In 2001 opende Flexexpress Uitzendbureau haar deuren aan de Markt 19 in Tholen. Vijf jaar later stak ze het plein over, naar Markt 20, waar ze nog altijd is gevestigd. Het pand werd daarvoor toegepast als een uitgaansgelegenheid. Het Ankertje, Timeless, The Limit… En sinds 2006 prijkt er Flexexpress aan de gevel. Het uitzendbureau heeft een goede naam weten op te bouwen.

Flexexpress staat voor: uitzenden, detacheren, werving en selectie, payrolling en advies. Verdeeld over zes dagen staan Kirsti Gillis, Monique Nefs, Ilona van As, Monique Boer, Eric Ruiter en Josephine Gillis je bij in je zoektocht naar passend werk. Flexexpress dankt haar 15-jarige bestaan aan haar betrokken teamleden en de schare trouwe klanten die ze koestert. De kracht van het uitzendbureau zit in de kleinschaligheid en de korte lijnen met het bedrijfsleven en de arbeidskrachten.

Persoonlijk contact "We zitten niet te wachten op meer vestigingen, maar groei van de omzet is altijd goed. Wij gaan voor kwaliteit en voor persoonlijk contact. Wat dat betreft gaan we juist niet met onze tijd mee. We willen de mensen in hun ogen kijken en samen hun interesses en mogelijkheden doornemen. Naar de bedrijven toe is het ook prettig. Het zijn nog wel altijd mensen waarmee je werkt."

Inmiddels heeft het uitzendbureau ruim 3000 mensen aan een baan geholpen, van 15-jarigen tot mensen die de AOW-leeftijd al ver gepasseerd zijn. In 2011 is het reclame- en promotiebureau H!P Happens aan Flexexpress toegevoegd. Met ludieke acties, onconventionele reclames en flexibele adviezen weet ze een bedrijf op onderscheidende wijze op de kaart te zetten.

Budget Om het kristallen jubileum te onderstrepen maakt Flexexpress dit jaar een extra budget vrij voor scholing. "We betalen het school- of collegegeld van 2016 voor een aantal studenten en scholieren die voor ons werkzaam zijn of hebben gewerkt. Om hiervoor in aanmerking te komen moeten ze op Facebook op een originele manier met een foto laten zien hoe ze studeren of huiswerk maken. LBO'ers, MBO'ers, HBO'ers en WO'ers maken evenveel kans op de studiegeldvergoeding. We kijken naar originaliteit en humor. Scholing is voor ons heel belangrijk. Het biedt doorgroeikansen en de kans om je werk (nog) beter uit te voeren."

Openingstijden: van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot en met 17:30 uur en op zaterdag van 09.00 tot en met 12.00 uur. Telefoon: 0166 602002. Fax: 0166 604008. Email: info@flexexpress.nl. Website: www.flexexpress.nl. Flexexpress is ook te vinden op: Facebook, Twitter en Linkedin. Kijk ook eens op de website van H!P Happens reclame- en promotiebureau: www.hiphappens.nl

Flexexpress Uitzendbureau, Markt 20,4691BX Tholen



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief