Afbeelding

Inema Mode: Hoog tijd voor nieuwe sfeervolle look

Bedrijvig Nieuws

THOLEN – Wie modebewust is, weet ongetwijfeld Inema Mode in het stadshart van Tholen te vinden. De heren- en damesmodewinkel biedt 180 vierkante meter aan winkelplezier. Door een intensieve verbouwing is het sinds vrijdag, toen ze de deuren heropende, nog prettiger winkelen bij Inema Mode. De nieuwe indeling zorgt voor meer overzicht en een transparantere uitstraling. En aan de altijd gezellige koffietafel kun je nu de hele winkel beter overzien.

Inema Mode beantwoordt al decennialang met betaalbare heren- en damesmode aan de wensen van moderne trendsetters, modebewuste senioren en liefhebbers van klassieke couture. De geregeld wisselende collecties maken dat je de laatste modetrend nooit hoeft te missen. Het enthousiaste team van Inema Mode laat je er niet alleen voor staan bij het maken van je kledingkeuze. Met klantgerichte vriendelijkheid en een eerlijk advies zorgen de dames er voor dat je met een blijde lach de winkel verlaat.

Verbouwing Sinds negen jaar is Anne-Marie Slimmens de eigenaresse van de modewinkel. Sindsdien is enkel de herenafdeling onder handen genomen. Hoog tijd dus voor een nieuwe en sfeervolle look. "Sinds eind december is er elk weekend tijd gestoken in de verbouwing want het was erg gedateerd. Vorige week zijn we vier dagen dicht gegaan om de puntjes op de 'i' te zetten", aldus Anne-Marie. "We hebben onder meer voorin de wand- en middenstellingen vernieuwd. Dat maakt het veel overzichtelijker. De klassieke collectie achterin de winkel is aangevuld met de nieuwe label Rabe, dat afgestemd is op de moderne senior. "Dit kwalitatief sterke merk is modieus en heeft een goede pasvorm." Echter, Inema Mode geniet met kwaliteitsmerken als 247, Gelco, Enjoy, Blue 7, Lebek, Dreamstar, Yest, Twinlife, Lerros, Tramontana en Alan Red al lange tijd een gerenommeerde heren- en damesmodecollectie.

Koffiehoek Hoe uitnodigend de koffietafel op haar centrale plek achterin de winkel ook was, ze hinderde wel de doorgang naar de paskamers. "We hebben een koffiehoek met een warme uitstraling gecreëerd. Door de verplaatsing is de koffietafel meer betrokken bij de rest van de winkel. De paskamers zijn beter bereikbaar. Doordat ze ruimer van opzet zijn dan voorheen, zijn ze ook meer toegankelijk. Op alle modeterreinen is Inema Mode dus zeer zeker het bezoeken waard.

Openingstijden: van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Telefoon: 0166 602924. Email: info@inemamode.nl. Website: www.inemamode.nl. Facebook: Inema Mode.

Inema Mode, Botermarkt 16, 4691CZ Tholen

 

BIJDRAGE JOSIEN MATHLENER



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief