Afbeelding

Eén op één begeleiding met nieuwste verkeersinstructies bij Verkeersschool Van der Meet

Bedrijvig Nieuws

THOLEN – Een kleine 30 jaar zit René van der Meet reeds in het verkeersschoolvak. Buiten de vestiging in Kapelle werd er ook een vestiging in Tholen geopend in 2010. Rijschool Verkeersschool Van der Meet is een bekende in de regio Zuid-Beveland, Tholen en West-Brabant die nog steeds één op één werkt met leerlingen. De nieuwe vestiging in Tholen heeft een bijzondere samenwerking opgeleverd met De Jonge Motoren. De verkeersschool van René van der Meet heeft hierdoor een grotere meerwaarde gekregen in de loop der jaren.

DOOR CLAUDIA KOOLE

“Binnen mijn verkeersschool is er geen wisseling van instructeur. Dat werkt beter voor de leerling”, laat een tevreden verkeersschooleigenaar René van de Meet weten die met gedrevenheid zijn werk doet. Er wordt up to date les gegeven. Steeds worden de nieuwste instructies en materialen aangevuld. Zo wordt er momenteel gewerkt aan een eendaagse opleiding in het kader van theorie leermiddelen. En gaat het om lessen volgen, dan kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor losse lessen of een 10-daagse opleiding in een rookvrije auto. Wie een lesrit wil in Rotterdam van zo’n 3 uur, is ook aan het goede adres bij Verkeersschool Van der Meet. Er zijn legio combinaties mogelijk.

Tevredenheid Het gaat niet alleen om het lessen in de auto. Er kunnen ook motorrijlessen worden genomen bij deze verkeersschool. De wensen van een klant worden op maat ingepland in een verkeersopleiding. Vooraf wordt keurig opgegeven wat de kosten zijn. Van verrassingen achteraf houdt René van der Meet niet. Alles moet vooraf duidelijk zijn inclusief de kosten. Zo weten zijn klanten, en dus leerlingen, meteen waar ze aan toe zijn. Dit begint bijvoorbeeld al zonder inschrijfkosten. Met zijn specialisatie in huis als gecertificeerd faalangst instructeur is hij in staat om spanningen onderweg tot bedaren te brengen. René van der Meet staat dan ook bekend als een rustige instructeur. Dat dit tot tevredenheid leidt, uit zich soms in een cadeautje. “Soms krijg ik weleens een flesje wijn of bloemetje, maar dat hoeft niet hoor”, laat een rustige bescheiden verkeersinstructeur weten.

Nieuwste lesmethodieken Voor een auto, brommer, scooter, motor en aanhangwagen kunnen rijlessen genomen worden. De Rijschool Verkeersschool Van der Meet gaat in service verder dan de eigen rij- en theorieopleidingen. Met De Jonge Motoren in Tholen is een efficiënte samenwerking. Deze specialist in motoren zorgt voor een functionele aanvulling op de rijopleidingen bij Van der Meet. Het geeft aan dat kwaliteit boven kwantiteit gaat vanaf het begin tot aan het einde van een opleiding met een surplus in service voorzieningen. René van der Meet: “Ik ben geen ééndagsvlieg. De nieuwste lesmethodieken blijven we aanbieden.” De conclusie is duidelijk. Wie kiest voor Rijschool Verkeersschool Van der Meet is verzekerd van een allround pakket aan mogelijkheden op het gebied van verkeers- en theorielessen en heeft hiervan een leven lang plezier.

Rijschool Verkeersschool Van der Meet – www.verkeersschoolvandermeet.nl – 06-53327245 – vandermeet@zeelandnet.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief