Afbeelding

Boetiek Mari-An terug in winkelstraat

Bedrijvig Nieuws

SINT-ANNALAND – Na enkele jaren van afwezigheid is Boetiek Mari-An terug in het Setallandse winkelstraatbeeld. Voor eigenaresse Marian Bals-Rijnberg is de heropening een nieuwe start waarin ze heel veel zin heeft. Boetiek Mari-An is zoals vertrouwd gericht op modieuze draagbare dameskleding en accessoires voor een betaalbare prijs. De huidige collectie bestaat uit eigentijdse herfst- en winterkleding van vertrouwde en nieuwe merken.

DOOR JOSIEN MATHLENER

Na een periode van rust is Marian Bals-Rijnberg er weer helemaal klaar voor om de dames in hun kledingkeuze bij te staan met persoonlijke aandacht en eerlijk advies. Wie al bekend is met Boetiek Mari-An weet dat de dameskledingcollectie deels bestaat uit modieuze vrijetijdskleding van honderd procent katoen. "Deze zachte, luchtdoorlatende textiel heeft als groot voordeel dat de kans op transpireren en allergische reacties verminderd", licht Marian toe. De gerenommeerde kledinglijnen Cecil en Street One bestaan uit damesmode van heel goede kwaliteit in een trendy design. De nieuwe ontwerper maakt dat beide modemerken modieuzer van uitstraling zijn. Dat kan wennen zijn, maar de vrouwen van deze tijd kunnen dat zeker hebben. De damesmode van Cecil staat voor modieuze, trendvolgende comfortabele kleding. De kledinglijnen van Street One bestaan uit onder meer stijlvolle en eigentijdse vrijetijdsoutfits. Met beide kledingmerken komt Marian een breed publiek tegemoet. "De collectie bij Boetiek Mari-An concentreert zich op dames van 20 tot aan dames in de 65-plus categorie", aldus Marian. De collecties worden elke week weer aangevuld met nieuwe items.

Uitbreiding De vertrouwde collectie is uitgebreid met kleding van het modemerk Red Button, dat eveneens al een poosje meedraait in de modewereld. Marian: "De broeken van dit merk staan bekend om hun mooie pasvorm." Verder vind je bij Boetiek Mari-An kleding van Blue Seven, een kwalitatief sterk modemerk voor de prijsbewuste consument. "Het kledingaanbod van dit kledingmerk betreft een try-out. Of het vervolg en uitbreiding krijgt, ligt aan de reacties", legt Marian uit. Dan komt Boetiek Mari-An ook nog met een geheel andere kledinglijn van het dynamische en toonaangevende modemerk Ambika. "Boetiek Mari-An voorziet in kleding van diverse kledingmerken die eindeloos met elkaar te combineren zijn", stelt Marian. Deze week bent u vanaf dinsdag 22 september weer van harte welkom bij Boetiek Mari-An en kunt u profiteren van de actie waarbij u kans maakt op een tegoedbon ter waarde van 50 euro. Evenals vele andere seizoen-gerelateerde ondernemingen sluit Boetiek Mari-An in de maand februari de deur om u vervolgens in maart de geheel nieuwe collectie te presenteren.

Openingstijden: dinsdag van 9.30 tot 17.00 uur, woensdag van 9.30 tot 12.30 uur, donderdag van 9.30 tot 17.00 uur, vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. FaceBook: Boetiek Mari-An. Telefoon: 06-36427897. Email: marianbals1969@gmail.com.

Boetiek Mari-An, Voorstraat 30, 4697 EL Sint-Annaland

Vanaf deze week staat Marian Bals-Rijnberg u graag weer terzijde bij Boetiek Mari-An. FOTO JOSIEN MATHLENER



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief