Afbeelding

Gouden jubileum Van Haaften Sierbestrating en Aannemersbedrijf

Bedrijvig Nieuws

STAVENISSE/POORTVLIET - Kees van Haaften startte in 1965 vanuit de Margrietstraat in Stavenisse Aannemersbedrijf Van Haaften. Het breed georiënteerde familiebedrijf heeft dit jaar een mijlpaal bereikt en viert zijn gouden bedrijfsjubileum.

DOOR JOSIEN MATHLENER

Wanneer halverwege de jaren '60 het aannemersbedrijf wordt opgericht, kon nog niet worden voorzien dat de onderneming zou uitgroeien tot een gerenommeerd familiebedrijf waarin 50 jaar later alweer de derde generatie actief is. In 1974 verplaatsten de bedrijfsactiviteiten zich naar de Pilootweg 5 in Stavenisse. Aannemersbedrijf Van Haaften wist met riolerings-, grond- en bestratingswerkzaamheden voor bedrijven, Brabantse gemeenten en de gemeente Tholen een goede en betrouwbare naam op te bouwen. Toen kwam ook de particuliere markt in beeld. De bedrijfsactiviteiten breidden zich steeds verder uit. Begin jaren '90 ontstond vanuit Aannemersbedrijf Van Haaften nog een onderneming: Sierbestrating Van Haaften. Beide ondernemingen dragen nu de naam: Van Haaften Sierbestrating en Aannemersbedrijf. Na vijf decennia staat Van Haaften nog altijd garant voor compleet en professioneel kwaliteitswerk op het gebied van aannemerswerkzaamheden, sierbestrating en tuinbeplanting en neemt daarbij binnen deze branches een sterk concurrerende plek in.

Toonaangevend Heeft u ideeën betreft bestrating voor uw terras of wilt u uw hele tuin een metamorfose laten ondergaan? Van Haaften Sierbestrating en Aannemersbedrijf is niet alleen een toonaangevende leverancier van onder meer sierbestrating, decoratieve tuinelementen, (kunst)gras, natuursteenproducten, composiet hekwerk, krasbestendige en kleurvaste keramiektegels, blokhutten, overkappingen en speeltoestellen, maar levert ook persoonlijk een verantwoord advies en indien gewenst een offerte met een compleet en deskundig tuinontwerp. "Prettig voor de klant is dat alles in eigen beheer gebeurt, daardoor is er sprake van maar een aanspreekpunt", lichten John en Lenny van Haaften toe. Inspiratie opdoen kunt u in de showtuinen in Poortvliet (op het terrein van Woonboulevard Poortvliet). Terugblikkend op de afgelopen 50 jaar stelt John van Haaften dat het gemotiveerde team van medewerkers en het stabiele bedrijfskarakter waarbij iedereen weet wat aan elkaar te hebben het bedrijfsfundament vormt. "We gaan voor de volgende 50 jaar." Op vrijdag 24 april (van 10.00 tot 21.00 uur) en zaterdag 25 april (van 10.00 tot 17.00 uur) houdt Van Haaften Sierbestrating en Aannemersbedrijf aan de Paasdijkweg 33 in Poortvliet Open Dagen. Het gouden bedrijfsjubileum wordt dan gevierd met tax free aanbiedingen en speciale acties.

Openingstijden: dinsdag tot met donderdag van 10.00 tot 17.30 uur, vrijdag van 10.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Website: www.sierbestratingvanhaaften.nl Email: info@sierbestratingvanhaaften.nl. Email: info@aannemersbedrijfvanhaaften.nl. Telefoon: 0166 619200 (Sierbestrating-Tuinmaterialen). Telefoon: 0166 692977 (Aannemersbedrijf).

Van Haaften Sierbestrating en Aannemersbedrijf, Paasdijkweg 33, 4693RE Poortvliet (Sierbestrating-Tuinmaterialen), Pilootweg 5, 4696RJ Stavenisse (Aannemersbedrijf)

John en Lenny van Haaften samen met hun zoon en hovenier Corné. FOTO JOSIEN MATHLENER



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief