Afbeelding

Warme nostalgie bij Mmooi & Brocante

Bedrijvig Nieuws

THOLEN - De binnenstad van Tholen is sinds 25 oktober een gezellig winkeltje rijker. Mmooi & Brocante. Voor een voor de portemonnee net zo gezellige prijs koop je er de leukste woondecoraties, gerestylde vintage meubels en nieuwe hebbedingetjes.

DOOR JOSIEN MATHLENER

Een creatieve geest, verbeeldingsvermogen, handigheid en veel plezier in het van alles maken en restylen, maken dat de hobby van de 42-jarige Mariëlle van Maren uit de hand is gelopen. Waar ze begon met het sfeervol inrichten van haar eigen woning, ging het verder naar het op verzoek maken van woningdecoraties en verfraaien van klein meubilair. Nu heeft Mariëlle, gesteund door haar man Richard, de knoop doorgehakt en opende ze onlangs de deur van haar eigen nostalgische woonwinkeltje Mmooi & Brocante. "Op de Thoolse handel is het voor mij echt begonnen met de verkoop van een diversiteit aan decoratieluikjes, waar steeds meer vraag naar is. Het van huis uit vervaardigen en leveren van decoratieve interieurartikelen op een steeds groter wordende schaal is niet ideaal voor je privéleven, vandaar nu Mmooi & Brocante", licht Mariëlle toe. Mmooi & Brocante voorziet naast (steiger)houten decoraties als twee- en drieluiken met hartjes of sterren, die desgewenst op verzoek te maken zijn, tevens in andere decoratieve interieuraccessoires als vensterbankkrukjes, houten huisjes, kapstokjes, nostalgische buikkastjes, grootmoeders serviesgoed en memobordjes, 3D-kaarten en andere sfeer verrijkende hebbedingetjes.

Elandkoppen Met de feestdagen in zicht zijn er bij Mmooi & Brocante diverse stoere kerstboompjes in diverse kleuren en elandkoppen voor aan de muur verkrijgbaar met, indien gewenst, de nodige kerstversieringen. Een groot voordeel van Mmooi & Brocante is dat het woonwinkeltje geen aanslag pleegt op de portemonnee. Door het duurzaam hergebruiken van vintage ofwel tweedehands artikelen, het zelf vervaardigen van accessoires en restylen van bestaande meubels weet Mariëlle de prijzen heel aantrekkelijk te houden voor de consument. "Voor mij is het een kwestie van passie, geen kwestie van veel geld willen verdienen. Met dit kan ik naast mezelf ook anderen met een kleine beurs een plezier doen." Mmooi en Brocante heeft de handen ineen geslagen met de kringloop in Halsteren waardoor aan de groeiende vraag naar vintage-artikelen kan blijven worden voldaan. Op verzoek is Mariëlle bereid om klein-meubilair te restylen in elke gewenste kleur en is zij bereid zoekwerk te verrichten naar meubels en woonaccessoires die niet direct bij Mmooi & Brocante voorhanden zijn.

Openingstijden: van dinsdag tot en met donderdag van 09.00 tot 16.00 uur, vrijdag van 09.00 tot 20.30 uur en zaterdag van 09.00 tot 12.00 uur. Kijk voor meer informatie en aanbiedingen op de FaceBookpagina Mmooi & Brocante. Mmooi & Brocante - Dalemsestraat 1a - 4691CV Tholen - Telefoon: 06-39604311



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief