Lezing over moeders in gemeentehuis

THOLEN - In het kader van de Week van de Opvoeding houdt het Centrum voor Jeugd en Gezin Tholen op vrijdag 10 oktober een lezing in het gemeentehuis. Centraal staat Irene Wing Easton, schrijfster van het boek 'Moe is moe, maar voldaan'.


Easton schrijft in haar boek ruim zestig korte verhalen over uiteenlopende onderwerpen die te maken hebben met het hebben van een gezin, moeder zijn en de wereld waarin moeders zich begeven. Tijdens de soms hilarische lezing laat de schrijfster de bezoekers lachen, maar zet hen ook aan het denken over de stress die moeders zichzelf en elkaar aandoen. Daarnaast worden tal van taboes binnen het moederschap opengebroken. Na de lezing is gelegenheid tot napraten.

De gratis toegankelijke lezing in het gemeentehuis begint om 20.00 uur. Aanmelden kan via cjg@tholen.nl. Er geldt een maximum aantal bezoekers. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief