Afbeelding
Foto: Geert Wilders

PVV Tholen maakt kieslijst voor verkiezingen bekend

Door: Remko Vermunt Algemeen

THOLEN - De lokale PVV-fractie heeft de kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 bekend gemaakt. Eerder werd al bekend dat Vincent Bosch uit Poortvliet de lijst gaat trekken, maar nu zijn ook de andere namen bekend.

Ad van der Ven uit Stavenisse staat op nummer 2 in de lijst en Gusta Kerremans (eveneens uit Stavenisse) staat op nummer 3. De lijst bestaat uit zes personen en wordt aangevuld door Gerrit Bril (Sint-Annaland), Jack Vaders (Oud-Vossemeer) en Johan Kerkhof (Stavenisse). Henk de Ruiter heeft zich teruggetrokken als kandidaat raadslid voor de PVV Tholen. "We zijn niet met ruzie uit elkaar, maar ik heb zelf besloten om ermee te stoppen."

PVV Tholen heeft ook meteen haar verkiezingsprogramma bekend gemaakt. Zo wil de PVV meer wijkagenten realiseren op Tholen. "Voor iedere 5000 inwoners moet er één wijkagent zijn. De gemeente Tholen heeft nu twee wijkagenten, dat betekent dat er drie te weinig zijn!"en de PVV wil ook het politiebureau terug op Tholen. 

Geen moskee

De PVV staat er om bekend tegen de 'islamisering van Nederland' te zijn. In het verkiezingsprogramma staat dan ook: "Vooralsnog is Tholen vrij van een moskee. Wat de PVV betreft komt er ook absoluut géén moskee in de gemeente Tholen en verleent de gemeente op geen enkele manier haar medewerking aan de komst hiervan." Verder wil de PVV om de leefbaarheid hoog te houden, ervoor zorgen dat er in iedere kern een basisschool blijft.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief