Autobedrijf Benderooy.nl is uitgegroeid tot een schadeherstelbedrijf.                 FOTO JOSIEN MATHLENER
Autobedrijf Benderooy.nl is uitgegroeid tot een schadeherstelbedrijf. FOTO JOSIEN MATHLENER Foto Josien Mathlener

Autoschade Benderooy.nl rijk aan ervaring

Door: Sandra Broosus Bedrijvig Nieuws

SINT PHILIPSLAND – Na een bestaan van 12,5 jaar splitst de schadeafdeling van Autobedrijf Benderooy.nl op het bedrijventerrein van Sint Philipsland zich af van het moederbedrijf. Momenteel is de overgangsfase in vol bedrijf. Als schadeherstelbedrijf zal het de naam Autoschade Benderooy.nl gaan dragen. Bij elkaar opgeteld geniet het vakkundige schadeherstelteam van Autoschade Benderooy.nl 70 jaar aan ervaring.

Van de verschillende bedrijfsafdelingen die Autobedrijf Benderooy.nl rijk is, is de schadeafdeling inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig zelfstandig schadeherstelbedrijf. "De schadeafdeling is door de jaren heen zover doorontwikkeld dat het op het punt aangekomen dat ze in een bedrijfsorganisatie beter binnen de branchesector tot haar recht komt", aldus Ruud Gorren. "Onder de nieuwe bedrijfscondities zal ze zich ook meer onderscheiden bij het grote publiek." Samen met Peter de Jonge neemt Ruud de leiding op zich bij Autoschade Benderooy.nl. Bij zijn aantreden was het bedrijf meteen 32 jaar aan ervaring rijker en met alle expertise-ervaring van het schadeherstelteam bij elkaar opgeteld komt Autoschade Benderooy.nl op maar liefst zeven decennia aan deskundige vakkennis. "Dat is in de regio een uniek gegeven", stelt de schadespecialist.

Ontzorgen
Autoschade Benderooy.nl staat voor het geheel ontzorgen van de klant bij het afwikkelen van de autoschade. "Uiteraard mag de klant uitgaan van vakkundig schadeherstel. Elk teamlid van ons schadeherstelbedrijf beschikt over een eigen specialisatie zodat alle voorkomende schade tot in de puntjes kan worden hersteld." Indien gewenst kan Autoschade Benderooy.nl ook op verzekeringstechnisch terrein de klant geheel ontzorgen en is vervangend vervoer vanzelfsprekend. Vanuit haar klant- en servicegerichte visie zorgt het schadeherstelbedrijf er bij verzekeringsschade voor dat u uw bolide geheel gereinigd en in topconditie retour krijgt. De klantbeoordeling staat inmiddels op een waardering van 9.1 op een schaal van 10.

Duurzaam
Naast het belang van een tevreden klant staat bij Autoschade Benderooy.nl ook het belang van duurzaam repareren voorop. Op alle mogelijke manieren houdt het schadeherstelbedrijf rekening met het belang van een duurzaam milieu. Zo is het bedrijfspand uitgerust met zonnepanelen en zijn de werkplekken van de schadespecialisten uitgerust met LED verlichting. Op 10 oktober 2017 is door Duurzaamheidskring Tholen het certificaat Energie Neutraal Bedrijf uitgereikt om het duurzame bedrijfsbeleid te accentueren. Het team van Autoschade Benderooy.nl nodigt iedereen uit om kennis te komen maken.

Openingstijden:
Van maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 08.00 tot en met 17.30 uur, donderdag van 08.00 tot en met 22.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot en met 13.00 uur. Website: www.autoschadebenderooy.nl. Telefoon: 0167 573995. Email: schade@benderooy.nl

BIJDRAGE JOSIEN MATHLENER



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief