Afbeelding
Foto: Humphrey Hekhuizen

Zesde editie van Kees Wessels wandeltocht

Door: Remko Vermunt Algemeen

SINT-MAARTENSDIJK - Wandelsportvereniging Oosterscheldestappers uit Sint-Maartensdijk houdt op zaterdag 24 februari de zesde editie van de Kees Wessels wandeltocht.

Iedereen wel of geen lid van een wandelclub, geoefend of niet, jong of oud die eens lekker wilt gaan wandelen kan meedoen aan deze tocht. De routes liggen langs of zijn in de nabijheid van het Nationaal Park Oosterschelde en gaan over diverse dijken met prachtige vergezichten zowel binnen als buitendijks. Afhankelijk van de gekozen wandelafstand gaan de routes verder door de Thoolse polders rondom de dorpen Sint Maartensdijk, Poortvliet en Scherpenisse.

Voor wandelaars die nog geen lid zijn van een wandelsportvereniging is dit een mooie gelegenheid om eens kennis te maken met de WSV Oosterscheldestappers. Bij de startlocatie kan men alle informatie krijgen over het wandelen en de wandelsport in het bijzonder. Vanaf 8.00 uur is de startlocatie Haestinge aan de Sportlaan in Sint Maartensdijk geopend. De te wandelen afstanden zijn 5-10-15-20 en 30 kilometer. Kijk voor meer informatie: www.oosterscheldestappers.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief