Afbeelding

John Hasny weer strijdbaar voor deelname Expeditie Robinson

Door: Remko Vermunt Algemeen

THOLEN - Tholenaar John Hasny zet wederom alles op alles om dit jaar mee te kunnen doen aan een nieuwe editie van Expeditie Robinson. Vorig jaar begon de Tholenaar een online campagne om zoveel mogelijk stemmen te trekken, maar uiteindelijk haalde hij de voorrondes niet. Dit jaar doet hij opnieuw een strijdbare poging.

Expeditie Robinson bood vorig jaar voor het eerst sinds een hele lange tijd weer de kans aan onbekende Nederlanders om mee te doen aan het survivalprogramma. Na alle stemrondes en voorrondes mochten er vier onbekenden meedoen aan Expeditie Robinson. Eén van hen wist zelfs de finale te behalen en mocht zich na afloop dé Robinson van 2017 noemen: Carlos Platier Luna.

Aanpakken

John Hasny zag zijn droom in duigen vallen, toen hij net niet genoeg stemmen had gekregen om mee te doen aan de voorrondes. Een jaar lang heeft hij gewacht op een nieuwe kans en die pakt hij met beide handen aan. Letterlijk, want in tegenstelling tot vorig jaar moeten deelnemers niet alleen genoeg stemmen krijgen, ze moeten zich ook nu al bewijzen. Voor de eerste opdracht moet hij meteen bewijzen dat hij een echte Robinson is door maximaal twee minuten aan zijn armen te hangen en ondertussen te vertellen wie hij is en waarom hij mee de perfecte Robinson kandidaat is. "Ik ben al een fan van het eerste uur en nooit 1 aflevering gemist dus het lijkt mij een eer om mee te mogen doen aan dit mooie programma. Ik hou van mijzelf fysiek en mentaal uit te dagen.Ik ben altijd vrolijk en zie overal iets leuks of positiefs in."

Opdrachten

Iedere week kan er gestemd worden op de mogelijke kandidaten en de zeven personen met de meeste stemmen worden sowieso uitgenodigd voor de castingronde. "Ik wil mijzelf wel eens echt leren kennen en kijken hoe dat op het eiland gaat blijven. Ik ben sterk en kan goed tegen weinig slaap en ben iemand die altijd door gaat. Ik wil rijker worden als mens door talenten te delen en te leren van de kandidaten", vertelt Hasny.

Perfecte kandidaat

Hasny vertelde vorig jaar al waarom hij denkt dat hij de ultieme kandidaat is. "Ik wil altijd nieuwe mensen leren kennen en daar ben je constant onder de mensen. Je hebt verder niets, dus ik denk dat je de mensen echt kan leren kennen." Daarnaast beschikt de Tholenaar over een goede dosis zelfkennis, doorzettingsvermogen, positiviteit en de mogelijkheid om zaken te relativeren. "Je kan fysiek heel sterk zijn, maar dat geeft je maar een klein voordeel. Diegene die het best door kan zetten, die gaat door", stelt John Hasny. Wel ziet hij op tegen de proeven waarbij hij moet puzzelen onder druk. "Ik heb wel ruimtelijk inzicht, maar als mensen erop staan te kijken dan wordt ik zenuwachtig en dan ga ik domme fouten maken."

Stemmen op John kan via: Deze link



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief